VITAJTE V E - PORADNI.

Vitajte!

Máte problém, potrebujete radu, vysvetlenie alebo chcete zverejniť svoje skúsenosti a názory?

Tak Ste na správnom mieste. Sme tu pre Vás.

Píšte....

2014/07/18

Budu brat do uvahy aj zarobok v UK?

Dobry den,
chcel by som sa spitat či je sa da odvolat proti vyrozumeniu socialnej poistovne o vyrozumeni sumy podpory v nezamestnani. Pracoval som 7 rokov v UK a po prichode na slovensko cca 39 dni som mal zamestnanie na slovensku. Kedze som prisiel o zamestnanie som sa zaevidoval na urade prace a nasledne mi vypocitali davku v nezamestnanosti iba z 39 dni prace na slovensku i napriek tomu ze som dodal formular U1 kde je udavana hruba mesacna mzda pocas poslednych styroch rokov. Tato mzda vobec nebola zahrnuta do vypoctu vymeriavaceho zakladu. Je vobec moznost resp. oplati sa vobec odvolat sa vo i rozhodnutiu a nadej na to ze budu brat do uvahy aj zarobok v UK? Dakujem za radu.

3 komentáre:

eporadca povedal(a)...

Nie je to oblasť, ktorou sa zaoberáme. Preto pre spoľahlivosť informácii kontaktujte poradne napr:http://poradna.hnonline.sk/user/login?destination=node/add/question-answer Skôr si kladiem otázku, ako to vo vašom prípade bolo z odvodmi do soc. systému na Slovensku? S platením daní, či máte ako dokladovať tieto odvody počas 7 rokov a či vôbec Soc. poisťovňa za 7 rokov eviduje Vašu pra. miesto ?
http://poradna.hnonline.sk/user/login?destination=node/add/question-answer

Jupiter povedal(a)...

Toto je oznámenie pre širokú verejnosť, ktoré nás zaujíma
nákup obličiek a práca s rôznymi darcami obličiek, aby to bolo možné
zachráňte našich pacientov, ak máte záujem predať obličku, láskavo nás kontaktujte, aby sme mohli potvrdiť, či ste zápasom, ktorý nám daruje obličku
trpezlivosť a veľké odmeny čakajú na každého darcu. Kontaktujte nás na našom e-maile: jupitermedicalcentreinc@gmail.com alebo nás kontaktujte na WhatsApp: +1 (515) 293-5520

drmercyhospital povedal(a)...

Tým sa má informovať verejnosť, ktorá je zdravá a 100% vážna o predaji obličiek, by sa mala spojiť s Dr Mercy
Nemocnica čo najskôr.
E-mail: drmercyhospital686@gmail.com
máme veľa pacientov, ktorí v súčasnosti potrebujú transplantáciu obličiek., hľadáte príležitosť predať svoju obličku za peniaze kvôli finančnej poruche a my vám kúpime obličky za sumu 800 000 EUR na obličky.
A tiež máme HIV / liek, ak potrebujete aj liečbu a ak si chcete kúpiť spermie, môžete nám poslať e-mail hneď teraz,
EMAIL: drmercyhospital686@gmail.com
WhatsApp: +2348100367800
S pozdravom,
Nemilosrdná nemocnica Dr.