VITAJTE V E - PORADNI.

Vitajte!

Máte problém, potrebujete radu, vysvetlenie alebo chcete zverejniť svoje skúsenosti a názory?

Tak Ste na správnom mieste. Sme tu pre Vás.

Píšte....

2014/07/22

Pomôž ľuďom SMS-kou a vyhraj jednu z cien

Nadácia TA3, ktorá pomáha ľuďom v núdzi, organizuje letnú charitatívnu SMS zbierku určenú pre liečbu 10 hendikepovaných ľudí. Liečba, ktorá je pre ľudí finančne nákladná a často až nedostupná, prebehne v piešťanskom zdravotnom zariadení Adeli.
Zbierku Nadácie TA3 môžu podporiť všetci ľudia zaslaním SMS správy na číslo 832. Zároveň sa však zúčastnia aj žrebovania o atraktívne ceny, ktoré do súťaže venovala Televízia TA3 spolu s partnermi zbierky.

Peter Káčer: „Už od vzniku Nadácie TA3 sa držíme vízie pomáhať tam, kde ľudia pomoc potrebujú.“
Správca Nadácie TA3 Peter Káčer sa do zbierky zapojí svojou jazdou naprieč Slovenskom. Sám tak prispeje nielen k publicite zbierky, ale aj zvýšeniu povedomia o možnostiach liečby. Na špeciálne upravenom bicykli prejde stovky kilometrov z Bratislavy do Košíc, pretože chce vliať nádej ľuďom, ktorí majú podobný hendikep ako on a nemôžu si dovoliť nákladnú liečbu.
Technicky zabezpečuje spoločnosť A SMS, s.r.o. Cena SMS je 1 euro.

Viac na http://www.ta3.com/nadacia-ta3.html

3 komentáre:

drmercyhospital povedal(a)...

Tým sa má informovať verejnosť, ktorá je zdravá a 100% vážna o predaji obličiek, by sa mala spojiť s Dr Mercy
Nemocnica čo najskôr.
E-mail: drmercyhospital686@gmail.com
máme veľa pacientov, ktorí v súčasnosti potrebujú transplantáciu obličiek., hľadáte príležitosť predať svoju obličku za peniaze kvôli finančnej poruche a my vám kúpime obličky za sumu 800 000 EUR na obličky.
A tiež máme HIV / liek, ak potrebujete aj liečbu a ak si chcete kúpiť spermie, môžete nám poslať e-mail hneď teraz,
EMAIL: drmercyhospital686@gmail.com
WhatsApp: +2348100367800
S pozdravom,
Nemilosrdná nemocnica Dr.

Great mani povedal(a)...

Dobrý deň, videl som pripomienky ľudí, ktorí si už zobrali pôžičku od Pure Heart Lady, a potom som sa rozhodol požiadať podľa ich odporúčaní a len pred niekoľkými hodinami som na svojom osobnom bankovom účte potvrdil celkovú sumu 50 000 eur, ktorú som požadoval. to. Je to skutočne skvelá správa a odporúčam každému, kto potrebuje skutočnú pôžičku, aby sa obrátil na Dellastaylors@yahoo.com.
WhatsApp na +1 (209) 251-1529

Jolanda van Schaagen povedal(a)...

Ik zit al een paar jaar in de helderziende industrie, maar dit werd niet weerspiegeld in het aantal klanten dat ik aantrok. Mike Harris kon me helpen 90.500 euro binnen te halen om mijn bedrijf weer op de rit te krijgen. Nadat hij me had geholpen om de lening te krijgen, heb ik gebruik gemaakt van zijn marketingdiensten en nu gaat het goed, neem contact op met dit leningbedrijf voor hulp, dit is daar e-mail via (servicepersoonlijke.aanbieding@gmail.com)