VITAJTE V E - PORADNI.

Vitajte!

Máte problém, potrebujete radu, vysvetlenie alebo chcete zverejniť svoje skúsenosti a názory?

Tak Ste na správnom mieste. Sme tu pre Vás.

Píšte....

2012/12/14

Sociálny Prešov

Dovoľte nám predstaviť web stránku,  s „dúhovým oblúkom“, ktorá vznikla z dobrovoľnej iniciatívy niekoľkých ľudí, občianskeho združenia TOLAMIR a v aktívnej spolupráci s mestom Prešov, hlavne Sekciou služieb občanom.
Symboliku dúhy sme zvolili preto, lebo v nás evokuje niečo,  čo spája niekoho s niekým. Vytvára akýsi pomyselný most medzi ľuďmi  – mladými, starými, chorými, zdravými, s problémami, bez problémov proste VŠETKÝMI.
Tu na tejto stránke SOCIÁLNY PREŠOV,  by sme Vám, ktorí máte záujem, chceli ponúknuť možno práve taký „ dúhový most“, po ktorom by ste s jednoduchosťou a ľahkosťou dokázali prejsť a zorientovať sa v spleti rôznych pravidiel, zákonov, paragrafov, smerníc,  informácií a aktualít o súčasnom dianí v sociálnej politike v meste Prešov.
Nie, nebojte sa,  nechceme Vám dávať akési návody ako kľučkovať medzi paragrafmi, ponúkame len jednoduchý návod, ako vybaviť potrebné dokumenty, na koho a kde sa obrátiť s možnosťou akéhokoľvek poradenstva, prípadne poskytnutia informácií.
Ponúkame prvé informácie, ktoré chceme a budeme priebežne aktualizovať, dopĺňať. Stránka je otvorená k spätnej väzbe medzi Vami, jej návštevníkmi a nami, dobrovoľným tímom.
Stránkou ponúkame otvorený komunikačný, informačný priestor pre všetkých, ktorí chcú dať o sebe vedieť a zároveň sa niečo nové dozvedieť.
Čo dodať na záver? Nech je stránka živá, plná nových zaujímavých informácií, rád, kontaktov, nových partnerstiev, priateľstiev, nápadov, projektov pre NÁS VŠETKÝCH, PRE PREŠOVČANOV.
Za dobrovoľný tím
Matúš, Bea, Veronika, Renátka, Inge



Žiadne komentáre: