VITAJTE V E - PORADNI.

Vitajte!

Máte problém, potrebujete radu, vysvetlenie alebo chcete zverejniť svoje skúsenosti a názory?

Tak Ste na správnom mieste. Sme tu pre Vás.

Píšte....

2011/09/19

Zvýhodnenia pre ŤZP u operátorov

Dobrý deň. Ako občan so ŤZP mám dáke zľavy u operátorov?  Starám sa to takto zistiť, aby som zbytočne nemrhal čas osobnou návštevou operátorov. a okrem toho ta bezbariérovosť...... Ďakujem za pomoc. Šaňo

6 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Ahoj, len viem o jednom operátorovi. a to je Orange.
a dúfam, že ešte to platí. Jaro

Orange má pre ľudí so zdravotným hendikepom špeciálnu ponuku pre nedoslýchavých zákazníkov, pre nepočujúcich zákazníkov a výhody ponúka aj slabozrakým a nevidiacim.

Nedoslýchavý zákazník má možnosť po predložení preukazu člena Asociácie združení pre sluchovo postihnutých občanov získať až 50 % z ceny z pomocného zariadenia k mobilnému telefónu (indukčnej slučky) formou pripísania vkladu na fakturačný účet zákazníka.

Nepočujúci zákazníci môžu na základe dokladovaného členstva v Asociácii získať 20 % zľavu z mesačného poplatku za paušál SMS 500 na celých 12 mesiacov. V spolupráci s Úniou nevidiacich a slabozrakých Slovenska poskytujú vklad na fakturačný účet až do výšky 49,80 eura pri kúpe mobilného telefónu s operačným systémom Symbian alebo MS Windows mobile.

Anonymný povedal(a)...

Zdravím
z toho čo viem, ak ste držiteľom platného preukazu ŤZP s potrebou sprievodcu je možné vybaviť si zľavnenú telefónnu linku, informácie Vám poskytnú pracovníci Slovak Telecom na príslušnom predajnom mieste. Je tam dáky jeden program, ale môže pomôcť. Ria

Anonymný povedal(a)...

Pravdepodobne to už neplatí.

To bolo do 31.12.2010

Operátori: T-Mobile predlžuje platnosť zvýhodnenia pre zdravotne postihnutých.
Dobrá správa pre invalidov prišla z tábora T-Mobile. Operátor predĺžil platnosť zvýhodnenia - dve stovky SMS a minút na volania do siete T-Mobile. Pre upresnenie, volania i textovky daruje operátor svojim zákazníkom, držiteľom preukazov ZŤP a ďalším, ktorí spĺňajú stanovené podmienky.

eporadca povedal(a)...

Žiaľ, po správach od operátorov konštatujem, že zákazník ZŤP je ako každý iný zákazník. Ani osobná návšteva O2 neprispela k získaniu informácií o zľavách pre ZŤP.

eporadca povedal(a)...

Len Orange má pre ľudí so zdravotným hendikepom špeciálnu ponuku pre nedoslýchavých zákazníkov, pre nepočujúcich zákazníkov a výhody ponúka aj slabozrakým a nevidiacim.
zdroj: http://peniaze.pravda.sk

eporadca povedal(a)...

Orange pravidelne pripravuje špeciálne zvýhodnenia pre ľudí s rôznymi typmi hendikepov. Ani uplynulý rok nebol výnimkou. Pre zdravotne ťažko postihnutých spoluobčanov sme pripravili špeciálnu službu Mobilný Orange
internet, s ktorým získali možnosť mať za výhodných podmienok prístup na internet skutočne kedykoľvek
a kdekoľvek.
zdroj:http://img.orange.sk/orange_sk/data/sluzby/