VITAJTE V E - PORADNI.

Vitajte!

Máte problém, potrebujete radu, vysvetlenie alebo chcete zverejniť svoje skúsenosti a názory?

Tak Ste na správnom mieste. Sme tu pre Vás.

Píšte....

2011/07/08

Príspevok na digitálne vysielanie

Počul som o príspevku na digitálne vysielanie pre  ZŤP. Potrebujem zistiť na koho sa mám obrátiť. Ked viete dačo o tom, tak podelte sa.. Jano

2 komentáre:

eporadca povedal(a)...

Príspevok na digitálne vysielanie dostanú len ZŤP v hmotnej núdzi - takto čítam na:
http://www.zive.sk/44-veci-o-slovenskom-dvb-t-ktore-by-ste-mali-vediet/sc-3-a-293186/default.aspx

Nárok na jednorazový príspevok vo výške 20 eur na nákup zariadenia pre príjem digitálnej televízie majú občania, ktorí sú platiteľmi koncesionárskych poplatkov a žiadatelia musia byť zároveň poberateľmi dávky v hmotnej núdzi. Ťažko zdravotne postihnutí občania, ktorí sú od platenia koncesionárskych poplatkov oslobodení, musia byť pre poskytnutie príspevku súčasne poberateľmi dávky v hmotnej núdzi. Zároveň je potrebné so žiadosťou zaslať aj neoverenú fotokópiu preukazu ZŤP. Príslušný formulár je dostupný na úradoch práce, poštách a na web stránkach www.mindop.sk a www.digimedia.sk. Ministerstvo žiadosti o príspevok na digitálne vysielanie preveruje priebežne, oprávneným žiadateľom poskytne finančný príspevok do troch mesiacov.

eporadca povedal(a)...

Keď spĺňate hlavnú podmienku, že ste ZŤP a zároveň súčasne poberateľom dávky v hmotnej núdzi - tak vyplnte dostupný na úradoch, pošte a webe formulár - žiadosť o príspevok na digitálne vysielanie a odošlite na Min. dopravy SR.
Oprávneným žiadateľom Ministerstvo poskytne finančný príspevok.