VITAJTE V E - PORADNI.

Vitajte!

Máte problém, potrebujete radu, vysvetlenie alebo chcete zverejniť svoje skúsenosti a názory?

Tak Ste na správnom mieste. Sme tu pre Vás.

Píšte....

2011/08/22

Poistenie auta

Potrebujem poistiť auto. Som držiteľom preukazu ZŤP. Ktoré poisťovne mi dajú zľavu na poistnom? Edo

6 komentárov:

eporadca povedal(a)...

Pravdepodobne najvýhodnejšiu ponuku ma
KOOPERATIVA poisťovňa v rámci produktu Povinné zmluvné poistenie pre dôchodcov nad 70 rokov veku a pre zdravotne ťažko postihnutých občanov s preukazom ZŤP poskytujú zľavu vo výške 50 %. V rámci produktu Havarijné poistenie pre zdravotne ťažko postihnutých občanov s preukazom ZŤP zľavu vo výške 15 %.

eporadca povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Anonymný povedal(a)...

Dobrý deň, Čo sa týka poistenia auta to najlepšie osobne / keď je to možné/ zájsť do poisťovni. Najnovšie informácie, prieskum trhu - lebo predpisy sa stále menia a i poisťovne majú svoje vlastné. Na internete zriedka zverejnené. Ale nikto nechce prísť o zákazníka.
Tak to je moja rada. Dano

Anonymný povedal(a)...

Ďakujem za rady. Základné informácie mám, tak si urobím "prieskumný" deň. Napíšem Vám, keď zistím dačo nové. Edo

eporadca povedal(a)...

Viac o havarijnom poistení.

UNIQA poisťovňa a.s.Poisťovňa ponúka havarijné poistenie pre všetky druhy vozidiel. Priznáva bonus za bezškodový priebeh havarijného poistenia do výšky 50 %.
Zľava 20 % pre telesne postihnuté osoby

KOOPERATIVA poisťovňa a.s.

Možnosť získať bonus za bezškodový priebeh až do výšky 70 %. Zľava za dojednanie cez internet do 10 %. Pre držiteľov preukazu ZŤP sa uplatňuje zľava 15 %.

KOMUNÁLNA poisťovňa a.s.

Bonus za bezškodový priebeh uplatňuje až do výšky 70 %. Obchodná internetová zľava do 30 %. Zľava 15 % pre držiteľov preukazu ZŤP.

Anonymný povedal(a)...

Vyslovene zľavy pre držiteľov ZŤP preukazov nemá žiadna poisťovňa. Ak máte nejakú inú napr. životnú poistku v niektorej poisťovni, tak sa informujte tak, mali by Vám dať zľavu. Musíte dávam ešte veľký pozor aj plnenie z poistky - to znamená, že ak máte škodovú udalosť napr. haváriu, alebo niekto do Vás narazí, čo Vám oni zaplatia, aby Ste síce nemal nízku poistku, ale nezaplatia vám pri plnení nič. Belo.