VITAJTE V E - PORADNI.

Vitajte!

Máte problém, potrebujete radu, vysvetlenie alebo chcete zverejniť svoje skúsenosti a názory?

Tak Ste na správnom mieste. Sme tu pre Vás.

Píšte....

2012/08/14

Sponzorstvo

Prajem pekný deň, neviete mi poradiť ako,alebo kde by som našla sponzora? ja som 42 ročná žena na ČID - hrozí mi slepota, manžel po dvoch infarktoch dlhodobo chorý,máme ešte tri školou povinné deti. Bohužiaľ sme naleteli podvodníčke a požičali sme jej peniaze, a teraz máme dlhy 10 000 eur, ktoré nemáme kde zobrať.preto by som vás chcela poprosiť o radu, či by ste nám nevedeli pomôcť nájsť sponzora aspoň na polovicu sumy,ďakujem

5 komentárov:

eporadca povedal(a)...

Dobrý deň

Sponzorstvo: osloviť firmy, podnikateľov, známe osoby, poslancov mesta a požiadať ich o pomoc

Alebo darcovská sociálna sieť.
http://www.dobrakrajina.sk/

eporadca povedal(a)...

Konto nádeje
je verejná zbierka Slovenskej televízie, ktorej výťažok je určený na humanitnú pomoc zdravotne postihnutým a sociálne odkázaným deťom.
adresa: RTVS
Konto nádeje
Mýtna 1
817 55 Bratislava

eporadca povedal(a)...

Kontakt:
NADÁCIA TV JOJ, Brečtanová 1, 831 01 Bratislava, e-mail: nadacia@joj.sk, web: www.nadacia.joj.sk

Nadácia TV JOJ vznikla v roku 2007 na podnet moderátorov a reportérov TV JOJ, ktorí prostredníctvom spravodajstva každý deň sledujú ľudské príbehy. Snaha pomôcť týmto ľuďom a nesmierna solidarita divákov z celého Slovenska nás priviedla k myšlienky založiť nadáciu, ktorej krédom sa stala idea „Pomáhame tým, ktorí sa snažia“. Tú rešpektujeme dodnes.
Organizujeme celonárodné charitatívne zbierky. Vďaka obrovskej ľudskej solidarite ľudí z celého Slovenska dokážeme v krátkom čase organizovať významné charitatívne zbierky na pomoc ľuďom, ktorých pripravili o domov povodne, či ktorým zmenil život tragický okamih alebo zákerná choroba.
Podporujeme mladé športové talenty z celého Slovenska. Každoročne spolupracujeme s najväčšími osobnosťami slovenského športu a moderátormi športovej redakcie pri výbere športových talentov vo veku 10- 15 rokov. Vďaka príspevkom partnerov podporujeme talenty z rôznych regiónov Slovenska, mnohí z nich nás raz budú reprezentovať na Olympijských hrách, či Majtrovstvách sveta.
zdroj:http://nadacia.joj.sk/kontakt.html

eporadca povedal(a)...

Možno pomôže Bezplatná právna pomoc Zoznam centier v SR
http://www.legalaid.sk/

Anonymný povedal(a)...

Ďalšia alternatíva vo Vašom prípade je skúsiť miestnu inzerciu, vyhlásenie zbierky. Poradiť sa v banke o možnom výbere pôžičky, ak dlh je potrebné splatiť v čo najbližšej dobe.