VITAJTE V E - PORADNI.

Vitajte!

Máte problém, potrebujete radu, vysvetlenie alebo chcete zverejniť svoje skúsenosti a názory?

Tak Ste na správnom mieste. Sme tu pre Vás.

Píšte....

2013/02/18

Pozvánka na výstavu Mgr.art. Rolanda Neupauera

Bezbariérová prešovská Galéria Abilympiáda pripravila pre milovníkov umenia vernisáž výtvarného umelca Mgr. art. Rolanda Neupauera. Jej názov „krajiny“ vystihuje hlavný motív abstraktných diel. Uskutoční sa v termíne 7. február 2013, štvrtok, o 15:00 hod.
Autor, Mgr. art. Roland Neupauer, sa narodil v Rožňave. Študoval na ŠÚV Škola úžitkového  výtvarníctva odbor Propagačná grafika. Neskôr na VŠVU Vysoká škola výtvarných umení Bratislava odbor: maľba, absolvent: Slobodných umení. V rámci štúdia pôsobil v ateliéroch u Prof. Rudolfa  Sikoru, potom u Prof.  Jána  Bergera. Roku 2003 absolvoval študijný pobyt na škole  Sztuk Pienknych v Polskej Poznani. Autor má za sebou množstvo výstav a sympózií.  V súčasnosti je na voľnej nohe usilujúc sa plne venovať maľbe a snáď aj umeniu grafiky aj tej propagačnej. Sám má zdravotné postihnutie, ktoré preňho nie je výhovorkou, ale výzvou k tvorivosti. Výsledok je ohromujúci.












Galéria Abilympiáda sídli v Prešove, na Masarykovej ul. 20. Predajnú výstavu diel Mgr. art. Rolanda Neupauera pod názvom KRAJINY odštartuje vernisáž 7. februára 2013, štvrtok, o 15:00 hod. a potrvá najmenej do 30. marca 2013. Zriaďovateľom a prevádzkovateľom galérie je občianske združenie ZOM Prešov. Viac informácií o aktivitách združenia a galérie nájdete na webe: www.zompresov.sk.

Žiadne komentáre: