VITAJTE V E - PORADNI.

Vitajte!

Máte problém, potrebujete radu, vysvetlenie alebo chcete zverejniť svoje skúsenosti a názory?

Tak Ste na správnom mieste. Sme tu pre Vás.

Píšte....

2012/02/15

PO CAR - Pozvánka

Pozývame Vás na slávnostné otvorenie Škoda Handy ZŤP centra. Štvrtok 16. februára 2012 o 13:00 v autosalóne Škoda spoločnosti PO CAR, s.r.o. Petrovianska 1, Prešov. Program: Slávnostné otvorenie, príhovor partnerov, predstavenie upravených vozidiel a doplnkov.

4 komentáre:

eporadca povedal(a)...

Škoda Handy ZŤP

ŠKODA AUTO Slovensko predstavila nový program riešenia a rozvoja dopravnej mobility osôb so zdravotným postihnutím ŠKODA Handy ZŤP, s mottom „Zdravotne postihnutí pomáhajú zdravotne postihnutým“.

Nový program riešenia a rozvoja dopravnej mobility osôb so zdravotným postihnutím ŠKODA Handy ZŤP budú ponúkať štyri centrá:

AUTO VALUŠEK, s.r.o. Bratislava
AUTONOVO, a.s. Banská Bystrica
AUTOCENTRUM - Minárik s.r.o. Žilina
PO CAR, s.r.o. Prešov
http://www.skoda-auto.sk/svk/siet/skoda_handy/Pages/program_skoda_handy.aspx

eporadca povedal(a)...

Zamestnanci v každom zo štyroch centier ponúknu:
potrebné informácie, služby a asistenciu pri kúpe nového automobilu zákazníkom so zdravotným hendikepom,
poradenstvo pri úpravách vozidla podľa druhu postihnutia,
poradenstvo (legislatíva, nároky z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny SR),
zvýhodnené podmienky pri predaji a popredajných službách,
náhradné vozidlo pre klienta ZŤP (do 1 roka od zriadenia),
trenažér na ručné riadenie,
preškoleného servisného technika a automechanika,
bezbariérový prístup,
riadne označenie predajného miesta.

eporadca povedal(a)...

Tieto centrá fungujú v rámci dílerskej siete firmy ŠKODA AUTO Slovensko a taktiež zamestnávajú zdravotne postihnutých spoluobčanov.

Projekt reprezentujú štyri centrá ŠKODA Handy ZŤP. Do projektu sú zapojení silní partneri, ktorí klientom ZŤP ponúkajú zvýhodnené služby. Komplexné a výhodnejšie služby poistenia pre klientov ZŤP ponúka Allianz – Slovenská poisťovňa, zvýhodnenú ponuku financovania vozidiel zabezpečí Volkswagen Finančné služby Slovensko. Partnerom projektu je tiež Josef Hurt, ktorý hendikepovaným zákazníkom ponúkne ručné ovládanie, individuálne úpravy a prestavby automobilov podľa druhu postihnutia. V neposlednom rade zákazníkom pomôže i Otto Bock, trhový líder v oblasti protetiky a distribúcie zdravotníckych pomôcok pre všetky stupne telesného postihnutia.

Každé z centier ŠKODA Handy ZŤP bude mať k dispozícii jedno vozidlo ŠKODA Roomster 1,2 TSI 77 kW so sedemstupňovou automatickou prevodovkou, riadne označenie predajného miesta, bezbariérový prístup, špeciálne vyškoleného technika a automechanika (prestavby a úpravy vozidiel pre ZŤP), trenažér na ručné riadenie a náhradné vozidlo pre klienta ZŤP.
zdroj:http://www.skoda.sk/svk/siet/skoda_handy/Pages/program_skoda_handy.aspx

Anonymný povedal(a)...

Bola som účastníčkou prezentácie PO Caru Prešov. Celé prerobenie auta škoda na ručné ovládanie sa mi páčilo. Otočné sedadlo je výborným riešeným nástupu a vstupu z auta. Zuza