VITAJTE V E - PORADNI.

Vitajte!

Máte problém, potrebujete radu, vysvetlenie alebo chcete zverejniť svoje skúsenosti a názory?

Tak Ste na správnom mieste. Sme tu pre Vás.

Píšte....

2011/10/20

Škoda Handy ZŤP

Škoda predstavuje projekt Škoda Handy ZŤP
http://zavolantom.autozor.sk/2011/09/23/skoda-predstavuje-projekt-skoda-handy-ztp/

Škoda Slovensko predstavila nový program riešenia a rozvoja dopravnej mobility osôb so zdravotným postihnutím.

5 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Áno, čítal som ten článok.
Je tam ešte uvedené, že
spoločnosť sa taktiež snaží o vytvorenie samostatného špeciálneho predajného segmentu pre občanov ZŤP. Každé z centier Škoda Handy ZŤP bude mať k dispozícii jedno vozidlo Škoda Roomster 1.2 TSI (77 kW) so sedemstupňovou automatickou prevodovkou, riadne označenie predajného miesta, bezbariérový prístup, špeciálne vyškoleného technika a automechanika (prestavby a úpravy vozidiel pre ZŤP), trenažér na ručné riadenie a náhradné vozidlo pre klienta ZŤP.

Anonymný povedal(a)...

Fajn nápad. Ešte by to mohli dotiahnuť ďalej a to vytvoriť aj pracovné miesta pre ŤZP ľudí v rámci uvedených centier.

eporadca povedal(a)...

Škoda predstavuje projekt Škoda Handy ZŤP .
Škoda Slovensko predstavila nový program riešenia a rozvoja dopravnej mobility osôb so zdravotným postihnutím.

Nový program dopravnej mobility osôb so zdravotným postihnutím budú ponúkať štyri centrá.
Tie sa nachádzajú v Bratislave – Auto Valušek s.r.o., Banskej Bystrici – Autonovo a.s., Žiline – Autocentrum Minárik s.r.o. a v Prešove – PO CAR s.r.o.

Zamestnanci v každom zo štyroch centier ponúknu všetky potrebné informácie, služby a asistenciu pri kúpe nového automobilu zákazníkom so zdravotným hendikepom, vrátane poradenstva pri úpravách vozidla podľa druhu postihnutia.
Do projektu sú rovnako zapojení silní partneri, ktorí klientom ZŤP ponúkajú zvýhodnené služby poistenia, financovanie vozidla, individuálne úpravy a prestavby vozidiel a distribúciu zdravotných pomôcok.

eporadca povedal(a)...

Do projektu sú zapojené štyri centrá na Slovensku: Bratislava - Auto Valušek s.r.o., Banská Bystrica - Autonovo a.s., Žilina - Autocentrum Minárik s.r.o. a Prešov - PO CAR s.r.o. V nich bude ponúkaná asistencia pri kúpe vozidla zákazníkom so zdravotným postihnutím, poradenstvo pri úpravách vozidla podľa druhu postihnutia, zvýhodnené podmienky pri predaji a službách po predaji, trenažér na ručné riadenie, náhradné vozidlo pre klienta ZŤP (do 1 roka od zriadenia) a bezbariérový prístup.
Všetky štyri strediská budú označené a budú mať preškoleného servisného technika a automechanika tak, aby zvládali prerobené vozidlá pre zdravotne postihnutých ľudí.

Robert Baumgartner, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko, sa o projekte vyjadril nasledovne: „Teší nás, že ako prví na Slovensku ponúkneme prostredníctvom projektu ŠKODA Handy ZŤP pomoc hendikepovaným spoluobčanom, a to nielen poskytnutím plnohodnotných pracovných miest, ale aj pomocou pri výbere a kúpe nového automobilu. Veríme, že naši noví spolupracovníci budú nápomocní všetkým zákazníkom so zdravotným postihnutím."

Sme radi, že sa automobilky zaoberajú aj touto skupinou občanov, pre ktorých musia byť upravované podmienky a prístup. Všetky projekty na pomoc znevýhodneným ľuďom nielen pomáhajú tým, čo to potrebujú, ale zároveň zvyšujú kredit danej značky, ktorá je v očiach svojich zákazníkov vnímaná v lepšom svetle.

Zdroj: ŠKODA

Anonymný povedal(a)...

Dobrý deň. Nikde sa nedokážem dopátrať cenu na ŠKODA Handy ZŤP. Viete mi poradiť?