VITAJTE V E - PORADNI.

Vitajte!

Máte problém, potrebujete radu, vysvetlenie alebo chcete zverejniť svoje skúsenosti a názory?

Tak Ste na správnom mieste. Sme tu pre Vás.

Píšte....

2011/11/30

Otvorený Priestor Integrácii 2

Zaujímavé stretnutia - boli ste pri tom?

3 komentáre:

eporadca povedal(a)...

"Otvorený priestor integrácii", medzinárodný projekt pre osoby so zdravotným postihnutím
Mestské kultúrne stredisko Nowy Targ organizuje množstvo aktivít pre Poliakov a Slovákov pod heslom "Otvorený priestor integrácii". -

Hlavným cieľom je vzájomné poznanie, kontakty, získanie nových zručnosti cez osoby so zdravotným postihnutím, ako aj zvýšenia ich sebavedomia - vysvetľuje Tomasz Szlaga.

Ide o vytvorenie partnerstva slovenských a poľských kultúrnych a sociálnych inštitúcií, ktoré sa zapoja do procesu prekonávania prekážok, ktorým čelia zdravotne postihnuté osoby.
zdroj:slovensko-polsky internetovy portal - nowytarg.sk

eporadca povedal(a)...

Prvé kolo aktivít z decoupage, sochárstva, maliarstva, dogotherapy, fotografie, a učenia o regionalizme "Od zrna ku chlebu", prebehlo v druhej polovici mája. Teraz je čas na ďalšie. Pripravený program pre júnové dni 8-10, je bohatý. Pripravené sú tieto umelecké aktivity (decoupage, sochárstvo, maliarstvo, fotografia, dogotherapy a regionalizmus), stretnutie v Galérii Výtvarného Umenia Jatki, Múzeum Pajerskiego v Novom Targu, výlet do múzea v Zubrzyca a vonkajšie fotografovanie na Slovensku.

- Efekt projektu "Otvorený priestor integrácii", uvidíme, aj na novotarskom Podhalanskom Jarmoku, pretože účastníci kurzu budú mať svoj vlastný stánok s dielami vytvorenými v priebehu dielni. Projekt bude realizovaný do novembra tohto roka. - pripomína koordinátor projektu Tomasz Szlaga.

Program je spolu-financovaný Európskou úniou z Európskeho fondu pre regionálny rozvoj a zo štátneho rozpočtu prostredníctvom Euroregiónu "Tatry" v programe CBC Poľsko - Slovenská republika 2007 - 2013.
zdroj: http://www.nowytarg.sk

eporadca povedal(a)...

Otvorený priestor integrácii, 20.-24. jún 2011,
Spolufinancované Európskou úniou z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja
a štátnym rozpočtom v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Poľsko - Slovenská republika 2007-2013.