VITAJTE V E - PORADNI.

Vitajte!

Máte problém, potrebujete radu, vysvetlenie alebo chcete zverejniť svoje skúsenosti a názory?

Tak Ste na správnom mieste. Sme tu pre Vás.

Píšte....

2011/12/30

Novinky

Na Slovensku sa asi ťažko stretneme s takou pomôckou. Či?

4 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Je chvályhodné, že vedci sa zaoberajú množstvom variácii,ako uľahčiť život v spoločnosti. Ale ešte veľa vody pretečie,keď sa tieto prototypy dostanú do základného súboru pomôcok pre bežného občana ťzp. Zatiaľ ostáva nie bezpečne športovať http://www.youtube.com/watch?v=eRgiz2a3Njs&feature=results_main&playnext=1&list=PLC001126E2814EA7D A

eporadca povedal(a)...

Milióny postihnutých na celom svete sa stretávajú takmer denne s desiatkami prekážok, ktoré im znemožňovala viesť normálny život. Jednoduché úlohy, ako sú schody alebo prahy, dosiahnuť predmety na hornej poličke pre telesne postihnutého človeka je prakticky nemožné.
Riešenie tohto problému sa zatiaľ nepodarilo dosiahnuť ale firmy sa snažia vyrobiť pomocníka pre tých, ktorí potrebujú z rôznych dôvodov sa stáť mobilnejší. Dôležitá je funkčnosť, cena, jednoduchosť použitia a prístupnosť.
zdroj: internet

eporadca povedal(a)...

Galileo to je jedinečná konštrukcia kolies v spojeniu s mobilnou technológiou, čo zabezpečuje pre invalidný vozík nové možností - môže sa vyšplhať hore a zisť dole schodmi , bez problému zdoláva prahy, prechádza po tráve, štrku a piesku, z normálneho povrchu ako dlažba na mäkký povrch. A dôležite je, že dokáže zdvihnúť do vzpriamenej polohy.
Galileo je balíčkom praktických schopnosti spojených s bezpečnou, intuitívne riadenou platformou a cenou porovnateľnou so štandardnou za elektrický vozík.
http://www.galileomobility.com/?page_id=39

eporadca povedal(a)...

Corporate Headquarters
Galileo Mobility Instruments Ltd.
Beit Uliel
Hamelacha st. 1
North Industrial Zone
Lod, 71520
Israel
info@galileo-mobility.com