VITAJTE V E - PORADNI.

Vitajte!

Máte problém, potrebujete radu, vysvetlenie alebo chcete zverejniť svoje skúsenosti a názory?

Tak Ste na správnom mieste. Sme tu pre Vás.

Píšte....

2012/05/11

Skenar terapia

Skenar terapia - čo to je? Peter

8 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Skenar terapia je nový druh liečby, mám také poznatky, že sa dá využívať len v Bratislave a myslím, že tiež v Šoproni v Maďarsku. Tento druh liečby sa využíva u pacientov s neurologickými ochoreniami, efekt liečby je u mnohých veľmi dobrý. Radka

eporadca povedal(a)...

SKENAR terapia nie je univerzálny prostriedok na liečbu všetkých chorôb ale jej výsledky sú
presvedčivé a nepopierateľne. Pôsobenie prístroja SKENAR je predovšetkým zamerané na
normalizáciu narušených funkcií organizmu, jeho hlavnou úlohou je zabezpečiť harmóniu
v organizme a stimulovať jeho obranné schopnosti, skryté a nevyužite rezervy.
Pôsobenie prístrojom sa vykonáva krátkodobými nízkofrekvenčnými signálmi kedy nastá-
va kontakt elektródy s pokožkou. Hodnoty pôsobiaceho signálu sa stanovujú automaticky,
na základe pôsobenia biologicky reverzného spojenia s organizmom.
zdroj:http://www.skenar.sk/userdata/Image/skenar%20terapia.pdf

eporadca povedal(a)...

Princíp pôsobenia prístroja je založený na tvorbe neuropodobného impulzu, forma ktorého sa druhovo mení vplyvom reakcie organizmu. Tieto zmeny druhov kopírujú činnosť
mozgu v patologickej zóne.
Impulzy sformované takýmto spôsobom tisíc násobne zväčšujú výrobu vodných ekvivalentov nukleínových kyselín, DNK, RNK, bielkov, lipidov. Tieto ekvivalenty imitujú biologicky
aktívne látky a takmer okamžite sa distribuujú prostredníctvom krvi do celého organizmu.
V konečnom dôsledku nastáva rovnako rýchla regenerácia stratených funkcií.
zdroj: http://www.skenar.sk/userdata/Image/skenar%20terapia.pdf

eporadca povedal(a)...

Skenar terapia nastolí novú rovnováhu v tele, zobudí nášho vnútorného lekára, naštartuje naše adaptačné procesy a privedie organizmus k uzdraveniu
Skenar terapia je prirodzená metóda liečenia bez vedľajších účinkov.

SKENAR (Samo Kontrolujúci Energo- Neuro Adoptívny Regulátor) je malý ručný prístroj, ktorý elektrickými impulzmi bezbolestne pôsobí cez pokožku na rôzne časti tela pacienta. Výkonné, multifunkčné, prenosné a neinvazívne zariadenie.

SKENAR terapia pôsobí na ľudský organizmus impulzným napätím, ktoré je blízke biologickým impulzom. Pritom je najdôležitejšie zabezpečenie harmónie životných funkcií organizmu a stimulácia jeho obranných síl so zapojením ešte zatiaľ neaktivovaných rezerv človeka.
zdroj:http://www.taracentrum.sk/index.php/skenar-terapia

eporadca povedal(a)...

SKENAR terapia je unikátna metóda novodobého liečenia.
Účinok SKENAR terapie je predovšetkým zameraný na normalizáciu narušených funkcií organizmu, jeho hlavnou úlohou je zabezpečiť harmóniu/rovnováhu v organizme a zregulovať obranné schopnosti tela, skryté aj nevyužité rezervy.
Pôsobenie SKENAR terapie sa vykonáva krátkodobými nízkofrekvenčnými signálmi pri kontakte prístroja s pokožkou. Pretože medzi pokožkou, orgánmi a sústavami jestvuje vzájomné prepojenie, narušenie ich funkcií a stavu sa bezpodmienečne, zodpovedajúcim spôsobom, odráža na pokožke. V dôsledku toho sa pokožka stáva informačným poľom, ktoré prenáša údaje o stave chorého orgánu. Ovplyvňujúc pokožku, dostávame možnosť vplývať na vnútorné choré orgány a funkčné sústavy a telo ako také.
zdroj:http://www.skenarterapia.com/skenar-terapia/skenarterapia/4/sk

eporadca povedal(a)...

SKENAR terapia má schopnosť generovať takéto elektrické impulzy, ktoré sú fyziologicky blízke impulzom, putujúcim do mozgu. Počas SKENAR terapie pôsobia na pokožku impulzy komunikujúce s mozgom, ktoré sa menia v prípade zmeny stavu pokožky a v organizme vyvolávajú reakcie zamerané na regeneráciu stratených funkcií.
Regulujúc rozladenú sústavu organizmu, SKENAR terapia dostáva do stavu normálu všetko, čo je schopné sa regenerovať. Uzdravenie sa realizuje prostredníctvom regenerácie a harmonizácie vlastných rezerv organizmu.
http://www.skenarterapia.com/skenar-terapia/skenarterapia/4/sk

eporadca povedal(a)...

Niektoré z indikácií SKENAR terapie:
Ochorenia pohybového systému (poranenia mäkkých tkanív, zlé hojenie rán, bolesti kĺbov, šliach, svalov a chrbtice, reumatické problémy, príznaky preťaženia, ako napr. epicondylitída, artróza a iné)
Ochorenia nervového systému (zápaly, poruchy prekrvenia, bolesti hlavy, migréna, ochorenia vegetatívneho nervového systému atď., spomalený vývoj u detí, geriatrický pacienti, skvalitnenie života u pacientov so sclerosis multiplex..)
Ochorenia horných a dolných dýchacích ciest (zápal prínosových dutín, zápaly hrdla a hrtana, priedušiek, astma, bronchitída, opakujúce sa infekcie...)
Ochorenia tráviaceho traktu (funkčné poruchy, bolesti, zápaly...)
Ochorenia močovo-genitálneho systému (zápaly, poruchy plodnosti, poruchy cyklu, predmenštruačný syndróm, dráždivý močový mechúr...)
Ochorenia kože (neurodermitídy, ekzémy, popáleniny, preležaniny, operačné rany...)
Ochorenia srdcovocievneho systému
Ochorenia zmyslových orgánov
Ochorenia imunitného systému (alergia, toxické zaťaženie...)
Hormonálne poruchy a poruchy látkovej výmeny
A iné...
zdroj:http://www.skenarterapia.com/skenar-indikacie/skenar-terapia/18/sk

Anonymný povedal(a)...

Skenar terapia je dostupná aj v Banskej Bystrici, pôsobí tam terapeutka, ktorá študovala u MUDr. Sabovej, u oficiálnej lektorky metódy (štúdium u profesora neurológie A. Revenka)...sú naozaj veľmi dobré výsledky...neviem, či môžem dať link: www.skenarcentrum.sk